Кухня служитиме довгі роки і радуватиме своєю красою, якщо дотримуватися простих і важливих правил догляду та експлуатації.
Поспішаємо поділитися найголовнішими з них:
1) Температура приміщення має бути в межах 12 – 28 градусів.
2) Відносна вологість повітря має не перевищувати 70 %.
3) Використовуйте лише спеціально призначену для вбудовування побутову техніку.
4) Перевіряйте цілісність ущільнювачів на мийці та техніці.
5) Використовуйте витяжку під час приготуванні їжі.
6) Використовуйте миючі засоби без абразиву.
7) Не залишайте гарячі предмети на поверхні стільниці на тривалий час.
Якщо на кухні використовуються матеріали зі штучного та натурального каменю, уважно ознайомтеся з посібником з експлуатації даної кухні або проконсультуйтеся зі спеціалістами.
9) Не перевищуйте максимального навантаження на шухляду, правильно розподіляйте вагу речей по всій кухні.
10) Не допускайте прямого контакту стільниці з ріжучими предметами.
11) Пам'ятайте, що небажано закривати меблями опалювальні елементи (радіатори тощо).
Поспішаємо поділитися найголовнішими з них:
1) Температура приміщення має бути в межах 12 – 28 градусів.
2) Відносна вологість повітря має не перевищувати 70 %.
3) Використовуйте лише спеціально призначену для вбудовування побутову техніку.
4) Перевіряйте цілісність ущільнювачів на мийці та техніці.
5) Використовуйте витяжку під час приготуванні їжі.
6) Використовуйте миючі засоби без абразиву.
7) Не залишайте гарячі предмети на поверхні стільниці на тривалий час.
Якщо на кухні використовуються матеріали зі штучного та натурального каменю, уважно ознайомтеся з посібником з експлуатації даної кухні або проконсультуйтеся зі спеціалістами.
9) Не перевищуйте максимального навантаження на шухляду, правильно розподіляйте вагу речей по всій кухні.
10) Не допускайте прямого контакту стільниці з ріжучими предметами.
11) Пам'ятайте, що небажано закривати меблями опалювальні елементи (радіатори тощо).